fredag den 9. juni 2017

Passionsfrugt & Kokos Cupcakes / Passionfruit & Coconut Cupcakes



Scroll down for English translation 

Disse lækker cupcakes er resultat af teamwork. Jeg fik hjælp til frosting af min datter  både til blande frosting og til at pynte cupcake med den. Vi lavede dem til vores Morsdag te party, for hvad er en te party uden cupcakes. Kokos og passionfrugt er to smage som passer utroligt godt sammen. 

These delicious cupcakes are the result of teamwork , my daughter helped me with frosting both in making and in decorating. We made them for our Mother day tea party for what is a tea party without cupcakes. Coconut and passionsfruit are 2 tastes that goes so well together like they were made for each other. 

Indgredienser / Ingredients
12 - 13 stk / 12 - 13 cupcakes

150 gr kokos mel / 150 gr coconut flour
180 gr mel / 180 gr flour
130 ml passionsfrugt puré ( ca 9 passionsfrugt) / 130 ml passionsfruit puree ( 9 passionsfruit) 
2 æg / 2 eggs
120 gr gr sukker / 120 gr suger
120 gr smør, blødgjort  / 120 butter softend
50 ml mælk / 50 ml milk
2 tsk bagepulver / 2 tsp baking powder.

Frosting / Frosting
300 gr flormelis / 300 gr confectioners suger 
25 gr smør, blødgjort / 25 gr butter, softened 
1½ spsk flødeost / 1½ tbsp cremecheese 
½ spsk passionfrugt puré / 1 tbsp passionfruit puree

evt frysetørret passionsfrugt pulver  / optional : dried passionfruit powder

 TIP : Vi ville gerne have høje cupcakes, så vi lavede to portioner af ovenstående opskrift.

 TIP : We wanted tall frosting on our cupcakes, so we made 2 portions of the frosting.








- Gør en cupcake form klar med cupcake wrappers og forvarm ovnen 180 grader. Si mel og bagepulver sammen og læg det til side.

 - Finblend kokos mel i en kaffe blender til pulver og bland det i mel blandingen.

- Jeg kunne ikke finde passionfrugt puré nogen steder, så jeg købte masser af passionsfrugter, skar dem i halve. Skrabet kødet ud og siet de sorte frø fra. Brug en gaffel til at presse kødet gennem sien. ) frugter gav ca 130 ml puré.

- Pisk sukker og smør sammen, indtil det er lyst. Tilsæt æg lidt ad gangen mens det piskes. Pisk indtil luftig og æggene er godt blandet sammen med det andet.

- Tilsæt i 3 omgange skiftevis mel blandingen, mælke og passionsfrugt puré i ved at forsigtig at vende blandingerne i til alt er godt blandet.

- Fordel dejen i 12- 13 cupcake forme. Bages i ca 15 - 20 minutter i 180 grader, ind til de er gyldne og gennembagte. Lav prik test med en tandstik. Cupcakene skal afkøles inden frostingen kommes på.

 Til Frosting: Si flormelis og pisk det godt sammen med det blødgjorte smør indtil det er godt blandet og cremet. Til sæt flødeost og passionsfrugt puré indtil det blandet og luftig.  Brug en sprøjte pose med stjerne tyl til at lave swirl på cupcakene eller brug en ske.
Pynt med passionfrugts pulver.   







ENGLISH:

-Prepare your muffin tray with cupcakewrappers and preheat the oven 180 degree Celcius. Sift the flour and baking powder together and put aside.

- Blend the coconut flour in a coffe blender into fine powder  (optional) and mix with flour.

-Beat suger and butter together, until light. Add little one egg at a time while beating. beat until all eggs are mixed in well and fluffy.


- Mix in alternately flour mixture,  milk and passionfruit puree mixture in 3 rounds. Mix in carefully until all is mixed well. 

- Pour the batter in 13 cupcake forms. 

-Bake them in the oven 15-20 minuts, until the are golden and vakes trough. In my oven it took 25 minuts, Do the poking test with a toothpick. Cool the cupcakes before applying frosting.




For the frosting : sift the confectioners suger and beat it well with the softened butter until it is well mixed. Add the the cream cheese and passionfruit puree beat until fluffy . Apply the frosting on the cupcakes with a spoon or use a pipping bag to make swirls. Drizzle passionfruit powder on the top.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar